Ihmegalleria ja taidetyöpajat

Kesän 2022 Ihmegalleriassa on esillä 

Sulkavan yläkoulun ja lukion oppilaiden kuvataiteen oppilastöitä. 

Oppilaat ovat koonneet näyttelyn itse kuvaamataidon opettajansa ohjauksessa. Taidenäyttely järjestetään yhteistyössä Sulkavan kunnan, yhtenäiskoulun ja yrittäjyyslukion sekä Kästyöyhdistyksen kanssa. 


Sisäänkäynti Kästyöpuodin kautta.

Aukioloajat: 

11.6. - 11.8.2022

ma-pe 10-16, la 10-14

TAIDETYÖPAJAT LAPSILLE JA NUORILLE:


11.6.22 Ihmegallerian avajaiset klo 10 ja karkkitehtuurityöpaja klo 10.30-12.00

Ihmegallerian avajaisten yhteydessä lauantaina 11.6. Ihmekollektiivi järjestää lapsille ja nuorille avoimen ja maksuttoman karkkitehtuurityöpajan Tiittalan kartanon Rantamakasiinin terassilla Kästyöpuotia vastapäätä. Työpajassa tutustutaan muotoilun ja arkkitehtuurin maailmaan ja lopuksi saadaan tietenkin suut makeiksi. Karamellit ja hedelmät sponsoroi K-Market Wiljami.


9.7.2022 klo 11-13 piñata-työpaja Soutustadionilla Sulkavan Suursouduissa

Ihmekollektiivi toteuttaa osana Sulkavan Suursoutujen ohjelmaa Soutustadionilla askartelutyöpajan, jossa lapset ja nuoret saavat askarrella meksikolaiseen juhlakulttuuriin kuuluvia piñatoja itselleen ja kokeilla yhden makeisilla täytetyn piñatan rikkomista kepillä. 


27.8.22 keramiikkatyöpaja Sulkavaisissa

Kesän kolmas taidetyöpaja järjestetään Sulkavaisissa lauantaina 27.8., jolloin pääsee kokeilemaan keramiikan valmistamista. Lisätietoa luvassa lähempänä tapahtumaa.