Ihmekollektiivin tanssiviikonloppu 23.-24.7.2022

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Loikka Lavatanssiromantiikkaan ja Nina Åkerman -lavatanssit 23.7.

Lauantaina 23.7. herätetään Kaipolan Paviljonki henkiin ja sunnuntaina 24.7. päivätansseillaan Sulkavan keskustassa.


Loikka Lavatanssiromantiikkaan 23.7.

Mikä muukaan kuuluu kesään kuin kunnon lavatanssit! Tämä laji, jos mikä on aitoa kulttuuriperintöä, jota pitää ehdottomasti saada elvytettyä nuorten suosioon. Monet nuoret ovatkin jo lajin hienouden huomanneet, mutta osasta se on edelleen tylsän kuuloinen. Nyt tähän tylsään ajatteluun on mahdollisuus päästä kokeilemaan tanssin tuoma ilo ja taika, kun järjestämme lavatanssitapahtuman tanssituntien kanssa! Tule yksin tai yhdessä kokeilemaan tanssin taikaa. Parinvaihto kursseilla on vapaaehtoista. 

Kaipolan paviljongilla pääsee lauantaina 23.7.2022 perinteisten lavatanssien makuun. Päivällä yhteistyössä Tanssintaikaa ja tasapainoa 2 hanke tarjoaa ilmaisia tanssitunteja, joihin on järjestetty myös ilmainen bussikyyti Sulkavan keskustasta. Tanssilajeina on tango, fusku ja valssi. Jokainen tanssitunti on alkeista lähtevä, tällä me kannustamme kaikkia rohkeasti kokeilemaan tanssin ilo. 

Tanssinopetus tapahtumasivulle--> https://fb.me/e/3iqDmBJhO

Ilta huipentuu Nina Åkerman & ManTra tahtiin tunnelmallisella Kaipolan paviljongin lavalla. Tansseissa myös arpajaiset, jossa huikeat palkinnot.

Nina on konkari lavojen esiintyjä ympäri Suomen. Vuonna 2010, Nina voitti Olavi Virta- laulukilpailut. Hän on myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningatar- kilpailussa sijoittunut kolmanneksi vuonna 2015 ja vuonna 2016 hän on ollut supersemifinalisti sijoittuen kilpailussa kakkoseksi. Nina on energinen ilopilleri ja ottaa yleisön esiintyessään haltuun, hänethän on valittu Vuoden ilopilleriksi vuonna 2018. Monipuolinen musiikki takaa sen, että joka ikinen pääsee lavalla tanssimaan, häneltä kuullaan myös tutuista poppibiiseistä tehtyjä sovituksia. 

Lavatanssien tapahtumasivulle --> https://fb.me/e/26YdXLpe2

Päivän aikataulu:

klo 13.00-14.30 Tango

klo 15.00-16.30 Fusku

klo 19.00-20.00 Valssi

klo 20.00-01 Nina Åkerman & ManTra

Liput illan tansseihin 15€, tanssitunnit ilmaiset.

Tanssitunnit tarjoaa Tanssin Taikaa ja tasapainoa 2- hanke. Kurssien opetuksesta vastaa seuratanssinopettaja Jorma Hokkanen ja opetusparina Raakel Hokkanen. Lisäksi tanssinopetusta on mukana mahdollistamassa Rajupusu Leaderin AIKU-teemahanke, jolla tuodaan aineetonta kulttuuriperintöä ihmisten saataville. Illan ohjelmassa mukana Suomen Kulttuurirahasto ja Suur-Savon OP.

Illan lavatansseissa järjestämme pienarpajaiset, jossa tuotte menee Ihmekollektiivin yleishyödylliseen toimintaan. Arvonta suoritetaan klo 22. Arpajaispalkinnoissa mukana paikallisten yritysten lisäksi mm. Kermakoskenlava Heinävedeltä, Metsälinna Ristiinasta sekä Metsämuseo Lusto ja VIPCruise Savonlinnasta. 

Kahvitus- ja ruokatajoilusta vastaa Eläkeliiton Sulkavan yhdistys sekä baaritarjoilusta vastaa Motelli-Ravintola Muikkukukko.

Ilmainen bussikuljetus tapahtumaan seuraavasti:

Sulkavan Virastotalo (Kauppatie 1)

12:30, 14:30, 18:30, 20:30, 21:30

Kaipolan Paviljonki (Paviljongintie 26)

14:30, 16:30, 22:15, 00:15, 01:15

Klikkaa itsesi alta tanssitapahtumaan ja seuraa uusimpia päivityksiä.


TERVETULOA TANSSIMAAN!


Lattaritanssiopetusta ja Mikko Mäkeläinen Duo 24.7.

Lattaritanssiopetusta ja päivätansseja 24.7.

Ihmekollektiivi tuo kuumat latinalaisrytmit Sulkavalle sunnuntaina. 

Klo 11-15

Tule yksin tai parin kanssa tutustumaan kuubalaiseen soolosalsaan (sopii miehille ja naisille), kuubalaiseen parisalsaan sekä dominikaaniseen paribachataan.

Parinvaihto on mahdollista, muttei pakollista. Tärkeintä on avoin ja aurinkoinen mieli! 

Tanssinopettajina toimivat tanssipedagogit Maria Ylönen #salsaalamaria ja Yusniel Sacorras Jyväskylästä.

Salsa a la Maria on Maria Ylösen latinalaisamerikkalaisiin ja kuubalaisiin tansseihin erikoistunut kiertävä tanssikoulu. Maria Ylönen ja Yusniel Socarras ovat kiertäneet eripuolilla Suomea opettaen salsaa ja muita kuubalaisia tansseja jo kymmenen vuoden ajan. Yhdessä näiden opettajien kursseilla yhdistyy saumattomasti selkeä länsimainen pedagogiikka sekä rento ja mukaansa tempaava kuubalainen tunnelma! Kursseilla puhutaan suomea.

Aikataulu:

11-12 soolosalsa
12-13:30 kuubalainen parisalsa
13:30-14:00 Tauko (keittiöstä snackia)
14:00-15:15 paribachata

16:00-19:00 Päivätanssit Mikko Mäkeläinen Duo
_______________________________________

Klo 16-19
Muikkukukossa päivätanssit, esiintyjänä Mikko Mäkeläinen Duo.
Liput 10€, eläkeläiset ja opiskelijat 5€.

Tanssikurssille osallistujien sisäänpääsy päivätansseihin on maksuton, sillä artistin tauolla soitetun salsan aikana, pääsee harjoittelemaan uusia, opittuja kuvioita.

Ravintola Muikkukukon keittiö avoinna klo 13-17.
_______________________________________

Kiitos Suomen Kulttuurirahasto ja Suur-Savon OP - tämän tapahtuman toteuttaminen on nyt mahdollista.

Sunnuntain tapahtumasivulle --> https://fb.me/e/2y1obkn5s