Ihmekollektiivin Tanssiviikonloppu 23.-24.7. 

Loikka lavatanssiromantiikkaan 23.7.

Mikä muukaan kuuluu kesään kuin kunnon lavatanssit! Tämä laji, jos mikä on aitoa kulttuuriperintöä, jota pitää ehdottomasti saada elvytettyä nuorten suosioon. Monet nuoret ovatkin jo lajin hienouden huomanneet, mutta osasta se on edelleen tylsän kuuloinen. Nyt tähän tylsään ajatteluun on mahdollisuus päästä kokeilemaan tanssin tuoma ilo ja taika, kun järjestämme lavatanssitapahtuman tanssituntien kanssa! Tule yksin tai yhdessä kokeilemaan tanssin taikaa. Parinvaihto kursseilla on vapaaehtoista. 

Kaipolan paviljongilla pääsee lauantaina 23.7.2022 perinteisten lavatanssien makuun. Päivällä yhteistyössä Tanssintaikaa ja tasapainoa 2 hanke tarjoaa ilmaisia tanssitunteja, joihin on järjestetty myös ilmainen bussikyyti Sulkavan keskustasta. Tanssilajeina on tango, fusku ja valssi. Jokainen tanssitunti on alkeista lähtevä, tällä me kannustamme kaikkia rohkeasti kokeilemaan tanssin ilo. Ilta huipentuu Nina Åkerman & ManTra tahtiin tunnelmallisella Kaipolan paviljongin lavalla. Tansseissa myös arpajaiset, jossa huikeat palkinnot.

Nina on konkari lavojen esiintyjä ympäri Suomen. Vuonna 2010, Nina voitti Olavi Virta- laulukilpailut. Hän on myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningatar- kilpailussa sijoittunut kolmanneksi vuonna 2015 ja vuonna 2016 hän on ollut supersemifinalisti sijoittuen kilpailussa kakkoseksi. Nina on energinen ilopilleri ja ottaa yleisön esiintyessään haltuun, hänethän on valittu Vuoden ilopilleriksi vuonna 2018. Monipuolinen musiikki takaa sen, että joka ikinen pääsee lavalla tanssimaan, häneltä kuullaan myös tutuista poppibiiseistä tehtyjä sovituksia. 


Päivän aikataulu:

klo 13.00-14.30 Tango

klo 15.00-16.30 Fusku

klo 19.00-20.00 Valssi

klo 20.00-01 Nina Åkerman & ManTra

Liput illan tansseihin 15€, tanssitunnit ilmaiset.


Tanssitunnit tarjoaa Tanssin Taikaa ja tasapainoa 2- hanke. Kurssien opetuksesta vastaa seuratanssinopettaja Jorma Hokkanen ja opetusparina Raakel Hokkanen. Lisäksi tanssinopetusta on mukana mahdollistamassa Rajupusu Leaderin AIKU-teemahanke, jolla tuodaan aineetonta kulttuuriperintöä ihmisten saataville. Illan ohjelmassa mukana Suomen Kulttuurirahasto ja Suur-Savon OP.

Markkinoinnissa ja arpajaispalkinnoissa mukana mm. Kermakoskenlava Heinävedeltä. Kahvitus- ja ruoktajoilusta vastaa Eläkeliitto sekä baaritarjoilusta vastaa Motelli-Ravintola Muikkukukko. Bussikuljetuksen aikatauluista kerromme myöhemmin. Klikkaa itsesi alta tanssitapahtumaan ja seuraa uusimpia päivityksiä.


TERVETULOA TANSSIMAAN!


Lattaritanssiopetusta ja päivätansseja

Ihmekollektiivi tuo kuumat latinalaisrytmit Sulkavalle 24.7. 

Tule yksin tai parin kanssa tutustumaan soolosalsaan (sopii miehille ja naisille), kuubalaiseen parisalsaan ja dominikaaniseen paribachataan.

Aikataulu:

11-12 soolosalsa
12-13:30 kuubalainen parisalsa
13:30-14:00 Tauko (keittiöstä snackia)
14:00-15:15 paribachata

Parinvaihto on mahdollista, muttei pakollista. Tärkeintä on avoin ja aurinkoinen mieli! 

Tanssinopettajina toimivat tanssipedagogit Maria Ylönen #salsaalamaria ja Yusniel Sacorras Jyväskylästä.
_______________________________________

Klo 16-19
Muikkukukossa päivätanssit, esiintyjänä Mikko Mäkeläinen Duo.
Liput 10€, eläkeläiset ja opiskelijat 5€.

Tanssikurssille osallistujien sisäänpääsy päivätansseihin on maksuton, sillä artistin tauolla soitetun salsan aikana, pääsee harjoittelemaan uusia, opittuja kuvioita.

Ravintolan keittiön aukioloa tarkennetaan vielä.
_______________________________________

Kiitos Suomen Kulttuurirahasto ja Suur-Savon OP - tämän tapahtuman toteuttaminen on nyt mahdollista.